Klantenservice

Bij Zwartjes van 1883 hebben wij steeds wisselende collecties die bestaan uit prachtige dames- en herenschoenen. In onze twee winkels in Amsterdam vindt u kwaliteitsschoenen van voornamelijk Europese topmerken. 

Heeft u vragen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Klik voor meer informatie, zoals de veelgestelde vragenartikelen en onze voorwaarden op één van de links in het menu op deze pagina of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Utrechtsestraat - centraal in Amsterdam
In onze winkel op de Utrechtsestraat hebben we een indrukwekkende collectie exclusieve herenschoenen. Met bij elke zakelijke schoen wel een bijpassende riem.

 

Gelderlandplein - heel bereikbaar
Op het Gelderlandplein in Amsterdam Buitenveldert is onze tweede winkel, gemakkelijk te bereiken met OV en vanaf de ringweg A10 Zuid. De eerste anderhalf uur is het parkeren daar gratis. Daar hebben we naast de ruime herencollectie, ook een groot assortiment damesschoenen van topklasse.Online - compleet overzicht en webshop
In onze webshop ziet u de complete Zwartjes van 1883 collectie, die u ook in onze winkels vindt, nauwkeurig en up to date. U kunt de voorraad van beide winkels bekijken, voordat u langskomt. Of de schoenen gemakkelijk online bestellen, gratis ophalen in de winkels of laten thuisbezorgen door PostNL.