B2B - Mogelijkheden voor zakelijke klanten

De zakelijke (business-to-business) markt wordt steeds belangrijker voor ons. Natuurlijk zijn we altijd al hét adres geweest voor zakelijke modellen van hoge kwaliteit, maar steeds meer klanten weten Zwartjes van 1883 te vinden voor speciale bedrijfsschoenen.

Dan kunt u denken aan onze stijlvolle Magnanni lakschoenen, die het Koninklijk Concertgebouworkest draagt, voor een chique uitstraling van eenheid en klasse. Maar we hebben ook bijvoorbeeld het Pulitzer Hotel van bruin suède Mephisto boots voorzien, die naast een verzorgde uitstraling ook voor optimaal loopcomfort zorgen.

Schoenen voor het Koninklijk Concertgebouw Orkest
Schoenen voor Hotel Pulitzer
Koninklijk Concertgebouworkest
Hotel Pulitzer Amsterdam  

Dankzij onze ruime collectie kunt u ongetwijfeld iets vinden dat past bij uw zakelijke wensen en eisen.

Wat zijn de voordelen voor u?
Ongetwijfeld weet u dat u bij ons de beste combinatie van comfort en uitstraling voor uw personeel kunt vinden. Onze deskundigheid helpt u niet alleen het juiste model te vinden, maar onze verkopers kunnen ook uw personeel juist ondersteunen bij maat en pasvorm. Onze service houdt natuurlijk niet op bij de aanschaf.

Maar wij willen voor onze zakelijke klanten net een stap verder gaan, door bijvoorbeeld gelijk de juiste onderhoudsproducten en -adviezen mee te leveren. En vanuit onze ervaring kunnen wij u veel geregel uit handen nemen, zodat u en uw personeel zich goed geschoeid op de eigen expertise kunnen richten. Meer weten? Of een BTW factuur nodig? Neem dan contact op met ons.

 

Events
We hebben regelmatig open evenementen, zoals de Magnanni dagen en ook de merken Loints of Holland, Crockett and Jones en Harris zijn graag geziene gasten in onze winkels. 

Nu krijgen we steeds vaker de vraag of we besloten evenementen kunnen organiseren, waarbij een bedrijf bijvoorbeeld als incentive medewerkers of klanten kan belonen. Of in één keer een groep medewerkers van zakelijke schoenen kan voorzien. Graag helpen wij dit organiseren, neem in dat geval ook even contact op met ons.