Wij heten u van harte welkom in onze winkels in Amsterdam. Wilt u meer weten of iets klaar laten zetten? Bel even met de betreffende winkel.


Utrechtsestraat 123
Herenschoenen en hiking collectie
Gelderlandplein 219
Dames- en herenschoenen
Telefoon: 
020 - 623 37 01 
Telefoon:
 020 - 644 14 71 


Afhalen bij de winkel
Bij ons kunt u ook online bestellen of bellen en komen afhalen bij onze winkel. Ook retourneren van een webshopbestelling kan in de winkel.

Laten bezorgen
Houdt u rekening met  extra drukte bij PostNL. Als u echt iets bezorgd wilt hebben voor een bepaalde datum, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen of dat ook lukt.

Ruimere termijn voor ruilen en retourneren
Om de drukte zoveel mogelijk te spreiden, hanteren we 30 dagen termijn voor ruilen en retourneren.

Komt er nog een sale?
Wij kiezen bewust voor kwaliteitsproducten, die meer dan een seizoen meegaan. Onze collectie krijgt steeds meer een permanent karakter. Tijdloze modellen die binnen Europa op duurzame wijze gemaakt worden, vaak speciaal volgens onze eisen en specificaties. De merken waar wij mee werken hebben eerder moeite om aan de vraag te voldoen dan problemen met overcapaciteit.

Black Friday, Cybermonday en telkens nieuwe mid-season sales zijn begrippen die haaks daarop staan. Dat was dan ook onder andere de reden om dit jaar af te zien van de uitverkoop-opstelling in onze winkels. De artikelen die u in de webshop met korting ziet, kunt u ook met click of bel & collect ophalen in de winkel. Dit betreft laatste paren, dus op is op.