Wie geen “rommel” verkoopt heeft weinig op te ruimen!
 
Wij kiezen bewust voor kwaliteitsproducten, die meer dan een seizoen meegaan. Onze collectie krijgt steeds meer een permanent karakter. Tijdloze modellen die binnen Europa op duurzame wijze gemaakt worden, vaak speciaal volgens onze eisen en specificaties. De merken waar wij mee werken hebben eerder moeite om aan de vraag te voldoen dan problemen met overcapaciteit.

Sale, uitverkoop en opruiming

Black Friday, Cybermonday en telkens nieuwe mid-season sales zijn begrippen die haaks daarop staan. Dat was dan ook onder andere de reden om dit jaar af te zien van de uitverkoop-opstelling in onze winkels.

Outlet

Natuurlijk hebben we wel af en toe modellen waar nog enkele maten van overschieten. Die ruimen we graag op en daar kunt u voordeel mee behalen. In onze Outlet verzamelen we alle paren met korting. Die kunt u ook in de winkel komen passen en halen, kijkt u dan vooraf even waar uw maat staat. Wilt u niet achter het net missen? Dan kunt u ze ook online vast bestellen. Het zijn allemaal laatste maten.

 Bekijk de Outlet

Bericht bij nieuwe opruimingsrondes

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de momenten dat we nieuwe artikelen aan de opruimingscollectie toevoegen? Schrijft u zich dan onder aan de pagina in voor onze maandelijkse e-mail nieuwsbrief.

Kortingscodes

Wij maken op onze site nooit gebruik van zogenaamde kortingscodes, coupons en andere individuele afprijzingen. Onze prijzen zijn voor iedereen hetzelfde. Verwijzingen van kortingssites naar ons toe zijn dan ook verzonnen en kloppen niet.