Terug naar overzicht

Semi maatwerk voor heren

Op zoek naar een uniek model of een lastige (breedte)maat? Er is bij ons meer mogelijk dan je zou denken!

Bij Zwartjes van 1883 staan altijd de wensen van de klant voorop, zodat we waar mogelijk daar graag aan voldoen en liefst uw verwachtingen overtreffen.

Daarom bieden we in onze winkels en zeer ruime collectie, met bijvoorbeeld ook diverse breedtematen, maar verzorgen we ook semi maatwerk.

Breedtematen

Heeft u bijvoorbeeld een smallere of bredere voet, dan kunnen we u met het merk Verschuren heel goed helpen. De in kleine oplage, handgemaakte modellen die we in onze vaste collectie voeren kunt u in overleg speciaal in verschillende leesten en materialen bestellen, zonder extra meerkosten.


Magnanni specials

Elk jaar houden we de Magnanni special dagen, op dit event kunt u zelf met de eigenaars van Magnanni een special ontwerpen. Dit is natuurlijk ideaal, dankzij de korte lijnen. U kunt dan de blanco modellen zelf direct passen en proberen. Als u op dit event wilt langskomen, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief of volgt u ons op Facebook.

Maar we helpen u graag het hele jaar door bij speciale verzoeken. Zoekt u Magnanni schoenen en een riem in een bijzondere kleur of uitvoering, dan kunnen wij dat over het algemeen wel waarmaken.



U kunt u bij ons in de winkel een vergelijkbare schoen passen, de kleur en uitvoering bepalen en zelfs de schoenen laten beschilderen of van een tekst, datum of tekening laten voorzien.

Zo’n uniek Magnanni special paar inclusief riem komt in 2020 op € 499,95. Voor beschilderen van de schoenen rekenen we een bescheiden meerprijs, in overleg en afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp.

Crockett and Jones specials


Bij het gerenommeerde Britse merk Crockett and Jones bieden wij de mogelijkheid om speciale uitvoeringen van hun modellen te laten maken. Als u verknocht bent aan uw paar Hallam, Dorset of Belgrave, maar deze ook graag in een andere leersoort of kleur zou willen hebben, is dat via ons mogelijk.

Hierbij kunt u uitgaan van de prijs van de schoenen met een meerprijs vanaf € 150,- uiteraard afhankelijk van het door u gekozen materiaal. Is de schoen die u zoekt een voorraadartikel bij Crockett and Jones, dan kunnen we die zelfs zonder extra kosten voor u bestellen als u zeker bent van uw maat en koopintentie. Vraag dus zeker verder als u niet direct uw gewenste model kunt vinden!

Garantie en ruilen

Voor alle specials geldt dat de normale garantie uiteraard geldt, u koopt kwaliteit en mag daar wat van verwachten. Maar omdat het paar voor u op maat besteld en gemaakt wordt, kunt u niet zomaar van de aankoop afzien. Dit is ook de reden dat we vooraf goed passen en uw verwachtingen tot in detail doorspreken.