Terug naar overzicht

Xsensible event 2024

Op zaterdag 13 en zondag 14 april - Gelderlandplein

Xsensible schoenen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Niet in de laatste plaats omdat de combinatie van moderne stijl en ongekend loopcomfort steeds meer volgers krijgt.

Over Xsensible

Dit Nederlandse merk staat aan de ene kant stevig met de voeten op de Nederlandse bodem. Vanuit een orthopedisch schoenmerk in Nijmegen, hebben ze hun kennis en ervaring omgezet naar een meer modisch merk. De unieke balanstechniek van de Stretchwalker is gebaseerd op traditionele Japanse sandalen. 

Het gepatenteerde stretchleer geeft daarnaast flexibele ruimte, ook bij moeilijke voeten. En dit alles is bij de nieuwe New Generation modellen verborgen onder een actuele stijl, die zowel casual als wat meer gekleed prima te combineren is.


Stretchleer van Xsensible

Japanse balans in de zool  

      Xsensible Balanszool

 Gepatenteerd stretchleer
Japans concept

Balans technologie

Ontworpen in Nederland, ambachtelijk gemaakt in Portugal - de ervaring en passie voor schoenen is diep geworteld in dit bedrijf.


Xsensible zomercollectie 2024Xsensible zomercollectie 2024Xsensible zomercollectie 2024
Ontdek nu alvast de Xsensible zomercollectie 2024


Over het evenement

We hebben veel Xsensible modellen voor dames en heren in onze collectie. Niet moeilijk om te slagen, de nieuwste kleuren en variaties zijn het hele jaar door bij ons te vinden. Maar omdat de Xsensible fans vragen naar nog meer keuze, bijvoorbeeld sandalen en kleurcombinaties die we nog niet hebben opgenomen, is een event een uitkomst.

We hebben dan nóg meer in huis. Maar maken het dan ook mogelijk om uit de gehele Xsensible zomercollectie te bestellen. Zo kun je je Xsensible collectie echt compleet maken. Of, voor de nieuwkomers: de eerste stappen in een paar Xsensible schoenen zetten!

Onze medewerkers weten inmiddels heel veel van Xsensible, maar op het event hebben we ook Xsensible ondersteuning: niet alleen maken ze visueel met modellen en zolen duidelijk wat de schoenen zo bijzonder maakt, maar ze hebben ook diepgaande kennis. Zeker interessant om even binnen te lopen dus.

Openingstijden

Dit event houden we in onze winkel op het Gelderlandplein. Mis het niet!

Zaterdag 13 april: 9 tot 18 uur

Zondag 14 april: 11 tot 17 uur