Terug naar overzicht

Magnanni event 2023

14 en 15 oktober 2023: het Magnanni evenement is terug!

Ontdek de prachtige herenschoenen van Magnanni! Bij Zwartjes van 1883 is Magnanni altijd al goed vertegenwoordigd. We hebben nauwe banden met het merk, wat bijvoorbeeld tot uiting komt in de speciale collecties die ze voor ons ontwerpen. De ruimste keuze zakelijk en sportief vindt u het hele jaar door al bij ons.

Magnanni Special Event

Zet nu vast in de agenda, Magnanni is:

Zaterdag 14 oktober 2023 in onze winkel op de Utrechtsestraat - centrum van Amsterdam

Zondag 15 oktober 2023 op het Gelderlandplein - Amsterdam Buitenveldert, tot 2,5 uur gratis parkeren

Specials

Wij geven op het event graag uitleg, advies en delen onze passie. Maak daarnaast kennis met de vakmensen achter Magnanni en zie hoe ze de schoenen met de hand finishen.U kunt zogenaamde specials bestellen, Magnanni schoenen uitgevoerd naar persoonlijke wens. 

Neem kleuren, ontwerpen, stijlen door en kom zo tot een uniek, eigen model. Op de Magnanni dagen gelden vaste, scherpe prijzen voor een special-paar, met riem. De 2023 prijzen volgen nog. Abonneer op onze nieuwsbrief voor updates.

En doordat u het ter plekke zelf kunt overleggen, de blanco modellen kunt doorpassen en alle kleuren en opties op een rij ziet, is het bestellen van een special extra gemakkelijk.
Trouwschoenen

Wie op Magnanni's wil trouwen moet zeker even langskomen! Zonder meerprijs kunt u letters en cijfers laten ingraveren in de schoen, zoals een datum, initialen, of wat u maar wilt.

Magnanni collectie

Iedere fan van het merk en van mooie herenschoenen kan deze kans eigenlijk niet voorbij laten gaan. Want we hebben al 's lands grootste keuze in Magnanni modellen, voor het evenement halen we nóg meer in huis!

Niets missen? Abonneer op onze nieuwsbrief voor de laatste updates.