Terug naar overzicht

Crockett and Jones Event

11 en 12 november, Crockett and Jones Special Dagen in onze winkels

De fans van het Britse schoenmerk Crockett and Jones hebben weinig aansporing nodig. Een special event van deze klassiekers opent ongekende mogelijkheden. Sinds de Brexit zijn er minder retailpunten in ons land en onze ruime collectie is al uniek te noemen. 

Tijdens de Crockett-dagen hebben we niet alleen nóg meer modellen en varianten in huis, maar we bieden dan ook de mogelijkheid deze in andere uitvoeringen te bestellen. Dus ook diegenen die het merk nog niet zo goed kennen, maar wel houden van de mooiste ambachtelijk gemaakte producten van tijdloze Engelse herkomst, zouden deze kans aan moeten grijpen.


U kunt tijdens deze dagen extra veel leesten doorpassen, zolen vergelijken en materialen voelen, zodat een bestelling van een MTO paar mogelijk is. Ter plekke kunnen we kijken of iets een voorraad artikel is bij Crockett and Jones of een speciale bestelling. Of kies een model uit de uitgebreide collectie die we deze dagen in de winkel hebben.

Wanneer?

Het laatste Crockett and Jones Event was in november 2023. Schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief, via de link onderaan de pagina, en mis de volgende editie niet!


NB: goed om te weten, ook de Crockett and Jones damescollectie wordt niet overgeslagen!


Kortom, een liefhebber van topkwaliteit schoenen van Britse makelij weet dat dit een buitenkans is. Mis het niet!