Terug naar overzicht

140-jarig jubileum

We bestaan 140 jaar, lees meer over de acties die we dit jaar in petto hebben

Zwartjes van 1883 bestaat 140 jaar!

Dit jaar is ons 140-jarig jubileumjaar en we vieren dat op verschillende manieren. Passend bij ons, onze waarden en klanten. We gaan van start met twee heel bijzondere exclusieve 1883-collecties.

140 jaar = 140 Euro

We staan erom bekend dat we vrijwel alleen Europese kwaliteitsmerken verkopen. Die duurzaam, met zorg en de beste materialen werken, meestal op kleine schaal. Dat heeft tot gevolg dat we maar weinig schoenen onder de 150 euro in de collectie hebben.

Ter ere van ons jubileumjaar hebben we, samen met een bevriend Toscaans familiebedrijf, toch een exclusieve aanbieding voor een heel scherpe prijs kunnen maken. Driving shoes van luxe italiaans suède met een soepele kalfsleren voering. Alleen dit jubileumjaar: voor exact 140 euro!

Driving shoes in Rust middenbruinDriving shoes in navy blauwDriving shoes in bruin
  

Magnanni x Zwartjes van 1883 jubileum sneakercollectie

We hadden niet kunnen bevroeden dat Magnanni in Nederland – en wereldwijd – zo populair zou worden, toen we ze rond de eeuwwisseling hier introduceerden. Het Spaanse familiebedrijf paste goed bij het onze, met lokale mensen en ambachten maken ze prachtige collecties herenschoenen. De nauwe band vind je nog altijd terug in de exclusieve modellen voor Zwartjes van 1883. Vaak laten we de schoenen wat meer gericht op de wensen en eisen van de Nederlandse man uitvoeren. Je zult de Magnanni schoenen bij ons dan ook niet snel elders tegenkomen.
 
Ter ere van ons jubileum hebben we een collectie ontwikkeld van eigentijdse sneakers, met subtiele verwijzingen naar 140 jaar Zwartjes van 1883. Zolang de voorraad strekt, want ook deze modellen zijn natuurlijk exclusief bij ons!

Magnanni witte sneaker 140 jaar jubileum collectieMagnnani bruine sneakers jubileum collectieMagnanni 140 jaar sneaker in Abisso blauw En er volgt nog meer dit bijzondere jaar. Want het is tegenwoordig uniek dat je er nog bent, laat staan dat je voor de lange termijn plannen maakt. Volg ons voor de details, of schrijf in voor de maandelijkse nieuwsbrief, onderaan de pagina.