Categorieën
Uw filters

Geselecteerde filters

  • Zwartjes Heritage Collection
  • Meerdere filters mogelijk
Uw filters

Zwartjes Heritage Collection

Uw filters
Zwartjes Heritage Collection
Zwartjes Heritage Collection 1546 Suede
2302.20.1
€ 399,95
Zwartjes Heritage Collection
Zwartjes Heritage Collection borghese Leer
1124.20.29
€ 699,95
Zwartjes Heritage Collection
Zwartjes Heritage Collection borghese Leer
1124.10.1
€ 699,95

Huismerken

Bij Zwartjes van 1883 hebben wij zoals u weet steeds wisselende collecties die bestaan uit prachtige dames- en herenschoenen. Toch hadden wij het gevoel dat er iets ontbrak, want soms wil je iets aanbieden dat niet of niet meer wordt gemaakt. Door jarenlange ervaring te combineren met vakmanschap en onze eigen vooruitstrevende ideeën kunnen wij u een gevarieerd aanbod aan schoenen bieden dat u niet zo snel ergens anders zult tegenkomen. 

The Heritage Collection van Zwartjes van 1883 

Het neusje van de zalm binnen onze drie huismerken wordt gevormd door de modellen uit The Heritage Collection. Superieure kwaliteit handgenaaide schoenen gemaakt volgens de traditionele Goodyear-methode op speciaal voor Zwartjes van 1883 vervaardigde leesten. Met andere woorden: dames- en herenschoenen voor de ware schoenliefhebber.

Naast de gangbare modellen wordt het aanbod versterkt door specials. Dit zijn bestaande modellen die speciaal op uw verzoek in een afwijkende kleur of leersoort kunnen worden gemaakt, al dan niet met bijpassende broekriem.
  • Al 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online

Om u de beste gebruikerservaring te bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.