Categorieën
Uw filters
Terug

Shoe fitting service

Nieuw bij Zwartjes van 1883: de ultieme pas-sessie op afspraak.

Wat?


We reserveren een uur voor u, waarin u op uw gemak en ongehaast kunt passen, vragen en vergelijken. U kunt bij ons ook een eventuele riem meteen op maat laten maken.

  


Voor wie?

Rust en ruimte
Voor diegenen die graag in alle rust en met de nodige afstand schoenen willen kopen. Samen kunnen we de rustigste momenten pakken, we zetten de gewenste schoenen voor u klaar en met minimaal contact kunt u veilig slagen. Perfect voor deze groep is de maandagochtend, dan heeft u de winkel op het Gelderlandplein helemaal voor uzelf.

Bruidegom
Misschien wel het meest bijzondere paar schoenen dat u aanschaft, de trouwschoenen. En waarom zou u daar geen tijd voor uittrekken? Eventueel samen met uw partner of de best man, zo nodig meerdere best men. Of maak er een bijzonder (schoon)vader-zoon moment van. Als de trouwkleding al is uitgekozen, dan neemt u dat het liefst mee, voor een perfect totaalbeeld.

Speciale gelegenheid
Of u nu op een black tie event of een eerste sollicitatie moet komen, een beetje hulp met de keuze van de perfecte schoen is nooit weg. Onze experts weten als geen ander hoe u het meest uit uw budget kunt halen. Wij kraken de dress-code en zorgen dat u er perfect bijloopt.

Lastige maten
Heeft u wat extra hulp nodig bij het passen, misschien al een paar keer (online) mis geschoten? Met verschillende breedtematen, leestvormen en het oog van de ervaren expert, kunnen wij ervoor zorgen dat u de perfecte match voor uw voeten zult vinden. U kunt zelfs semi maatwerk voor een heel redelijke prijs met ons doornemen, zodat er bijna geen maatprobleem is waar we niet mee uit de voeten kunnen!

Groepen
Bent u met een groepje, bijvoorbeeld collega’s, een team, of gewoon een paar vrienden met een gemeenschappelijke schoen-missie? Dan is dit een ideale gelegenheid om samen binnen te stappen!

Upgrade
Of u nu een nieuwe baan begint, een promotie binnen heeft gehaald of heel ander werk gaat doen. Dan kan het zijn dat u de kam door uw garderobe wilt halen. Ook als u misschien juist gaat stoppen met werken en op zoek gaat naar fijne, comfortabele schoenen. Heeft u de schoenenkast grondig opgeruimd en zoekt u nieuwe, duurzame modellen? We helpen graag.

Anti-shopper
Is winkelen voor u een moetje, heeft u er te weinig tijd of zin voor? We kunnen in overleg met u al een aantal paren klaarzetten. Als u het type passen, betalen en wegwezen bent, dan komen we u graag tegemoet!
Shoe Fitting sessions - schoenen passen

No Dutch?

No problem! Our sales reps speak (at least) English.

Reserveer uw persoonlijke pas-sessie

Kortom, we denken heel graag met u mee! Laat het ons weten wat voor u het beste uitkomt en wij kijken wat we kunnen regelen. We bellen u sowieso even voor een intake, zodat we bijvoorbeeld de juiste schoenen klaar kunnen zetten. 

Op het moment is deze service alleen nog maar beschikbaar op het Gelderlandplein, maar afhankelijk van de vraag kunnen we uitbreiden. Laat het dus ook weten als de lokatie of de beschikbare tijden u niet schikken!

We hebben nu deze tijdblokken beschikbaar:

maandag 9 tot 12
maandag 17.30 - 18.30
vrijdag 17.30 - 18.30
zaterdag 10.00 tot 12.00 

Stuurt u ons gerust een mailtje of bel ons als u vragen heeft of iets anders wilt reserveren.

Fijn om te weten dat deze Shoe Fitting Sessions gratis en vrijblijvend zijn. Laat u het wel telefonisch weten aan de winkel als u verlaat of verhinderd bent?

Graag tot ziens in onze winkels!

   • Ruim 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online

Om u de beste gebruikerservaring te bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.