Categorieën
Uw filters
Terug

Loake event 2019

Op zaterdag 9 november heten we u graag welkom op het Loake Shoemakers event in de Utrechtsestraat

Maak op 9 november 2019 (nader) kennis met het veelzijdige Britse schoenmerk Loake in onze winkel aan de Utrechtsestraat.

In 1880 richtten drie broers in Kettering, Northamshire (Engeland) het bedrijf op dat hun familienaam draagt. Het aanbod van Loake Shoemakers bestaat vijf generaties en meer dan honderddertig jaar. Nog altijd bestaat de collectie voor het leeuwendeel uit klassieke schoenen die worden vervaardigd volgens de traditionele Goodyear-methode. Dit is het beste zichtbaar in de Loake 1880 premium collectie, die nog net zo met de hand gemaakt wordt als in het oprichtingsjaar. Van Bond tot Peaky Blinders

Met het merk Loake kunt u zich op de zakenvloer helemaal thuis voelen, met traditionele oxford modellen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Gaat u liever voor een feestelijke, elegante Bond-look? Met modellen als de Parliament heeft u het subtiele Britse understatement aan uw voeten.  

Maar ook de Peaky Blinders fan, gek op stoere brogue boots voor een trendy vintage look, kan bij Loake terecht. Zonder dat dit een gimmick wordt, de kwaliteit van de schoenen staat natuurlijk voorop! In onze vaste collectie hebben we ook een ruime keuze aan chelsea boots, die perfect op de grens van zakelijk en casual gedragen kunnen worden.  

Loake Chatsworth chelsea boots


Groot aanbod


Op het event vindt u naast onze Loake collectie een ruime keuze aan modellen die normaal het kanaal niet overkomen. Perfect om een bijzonder paar te scoren, of een gat in de collectie op te vullen. Onze collega's zullen u graag in samenwerking met de vertegenwoordigers van Loake adviseren en informeren over het merk en de verschillende productlijnen van Loake.


Uniek kijkje achter de schermen

Naast de keuze uit heel veel modellen, kunt u een leer demonstratie en het zogenaamde 'clicking' zien. Dit kijkje achter de schermen is uniek en heel informatief. Clicking is genoemd naar het klikkende geluid dat een mes maakt als het uit het leer komt. U ziet hoe ambachtslieden het leer inspecteren en snijden, alleen al daarom is het de moeite waard even binnen te lopen.

  • Al 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online

Om u de beste gebruikerservaring te bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.