Categorieën
Uw filters
Terug

Arche event

Blokkeer 27-29 maart 2020 maar vast in de agenda: Arche extravaganza! Nooit eerder georganiseerd: duizenden mogelijkheden.

Eind maart 2020 is het eindelijk zo ver, we hebben er lang naar uitgekeken en velen met ons: het allereerste Arche evenement ooit! 

We hebben Arche fans in het hele land, die ons al weten te vinden voor hun favoriete merk. Onze vaste collectie is uniek, maar op deze dagen is de keuze in onze winkel op het Gelderlandplein ongekend!

Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart 2020
Ideaal voor een gezellig dagje of weekendje Amsterdam!


Arche
Het merk Arche behoeft bijna geen introductie meer. Deze Franse firma weet als geen ander loopcomfort te combineren met een uitgesproken eigen stijl. De vaak kleurrijke exemplaren in ongevoerd (nubuck)leer zijn voorzien van een soepel en verend natuurrubber onderwerk en zijn mede hierdoor niet seizoengebonden.

Kenmerkend voor deze schoenen is dat ze prima te combineren zijn met iedere kledingstijl en daarnaast een groot gevoel van vrijheid geven. Kortom, comfortabele, modieuze schoenen die het hele jaar door gedragen kunnen worden.

Bekijk onze vaste Arche collectie.

Duizenden mogelijkheden

  1. Complete Arche voorraad
    We hebben niet alleen veel modellen staan die u ter plaatse kunt passen en kopen. Maar na het doorpassen kunt u - zonder extra kosten - ook uit de gehele fabrieksvoorraad van Arche bestellen. In een dag of 5 hebben we het artikel dan voor u in de winkel. We kunnen het dan ook naar u toesturen.

  2. Arche specials
    Zoekt u iets dat niet op voorraad is, dan is er zelfs de mogelijkheid een speciale bestelling te doen. De mogelijkheden zijn dan ongekend! Arche heeft zo'n 2.000 modellen per seizoen, in verschillende maten, materialen en kleuren, ontelbare opties. Zo'n speciale bestelling kost 20% extra, maar wordt wel gratis naar u toegezonden. Het duurt 6-8 weken om zo'n speciaal paar te maken.

Kom naar Amsterdam!
Omdat onze klanten steeds verder wonen en vaak online bestellen, is deze dag een perfecte manier om samen de collectie te ontdekken en bespreken. Niet alleen met ons, wij zijn inmiddels Arche-expert, maar ook met de medewerkers van Arche zelf. Wij maken graag eens kennis met de trouwe én nieuwe Arche fans.

We leggen u dan ook graag in de watten. Met een Arche-presentje bij aankoop. En natuurlijk Frans-Nederlandse gezelligheid, lekkere hapjes en we sprayen uw eigen Arche schoenen desgewenst meteen weer even in.

Elke 25e Arche klant krijgt gelijk bij de kassa een Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart t.w.v. 50 euro. Zo wordt een dagje Amsterdam meteen heel erg leuk!

Blokkeer het gewoon vast in de agenda, maak er desnoods een weekendje Amsterdam van! Meer details zullen nog volgen in onze maandelijkse nieuwsbrief. Nog geen lid? Op de homepage of onderaan de pagina kunt u zich inschrijven.   

  
  • Ruim 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online

Om u de beste gebruikerservaring te bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.