Categorieën
Uw filters
Terug

Arche event - Kies uit de hele zomercollectie

Nu dat we het Arche evenement moesten uitstellen, hebben we een bijzonder aanbod!

We hebben alle modellen van de Arche 2020 zomercollectie naar onze winkel op het Gelderlandplein laten komen. Deze modellen kunt u zien, passen en uit de actuele voorraad van de Arche fabriek bestellen!

Mocht u in alle rust op individuele basis een uniek paar schoenen willen uitzoeken, lees dan verder!


Arche
Het merk Arche behoeft bijna geen introductie meer. Deze Franse firma weet als geen ander loopcomfort te combineren met een uitgesproken eigen stijl. De vaak kleurrijke exemplaren in ongevoerd (nubuck)leer zijn voorzien van een soepel en verend natuurrubber onderwerk en zijn mede hierdoor niet seizoengebonden.

Kenmerkend voor deze schoenen is dat ze prima te combineren zijn met iedere kledingstijl en daarnaast een groot gevoel van vrijheid geven. Kortom, comfortabele, modieuze schoenen die het hele jaar door gedragen kunnen worden.

Bekijk onze vaste Arche collectie. De grootste collectie van het land. Maar let op: de extra modellen die nu in onze winkel staan zijn daar nog niet eens niet in opgenomen!

Duizenden mogelijkheden
Ondanks dat het Event nu niet doorgaat, hebben we nog de volgende mogelijkheden. Komt u naar de winkel op het Gelderlandplein of neem contact op voor een privé afspraak.
  1. Complete Arche voorraad
    We hebben niet alleen veel modellen staan die u ter plaatse kunt passen en kopen. Maar na het doorpassen kunt u - zonder extra kosten - ook uit de gehele fabrieksvoorraad van Arche bestellen. In een dag of 5 hebben we het artikel dan voor u in de winkel. We kunnen het dan ook naar u toesturen.

  2. Arche specials
    Zoekt u iets dat niet op voorraad is, dan is er zelfs de mogelijkheid een speciale bestelling te doen. De mogelijkheden zijn dan ongekend! Arche heeft zo'n 2.000 modellen per seizoen, in verschillende maten, materialen en kleuren, ontelbare opties. Zo'n speciale bestelling kost 20% extra, maar wordt wel gratis naar u toegezonden. Het duurt 6-8 weken om zo'n speciaal paar te maken.
  • Ruim 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online

Om u de beste gebruikerservaring te bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.