Categorieën
Uw filters
Terug

Win een paar Samuel Hubbard Schoenen

Geef een passende tekst bij deze afbeelding en win een eigen paar Samuel Hubbards!

Samuel Hubbard Tipping PointEen bijzonder nieuw merk in onze collectie, Samuel Hubbard, dat hier in Nederland nog niet zo bekend is. Daar willen we graag verandering in brengen!

In de VS is dit het snelst groeiende schoenmerk en wij begrijpen wel waarom. Een schoen die eruit ziet als een keurige zakelijke schoen, maar intussen het comfort geeft van een sneaker?

De zakenreiziger hoeft vast niet lang na te denken, zeker als er maar één paar schoenen meegaat!

Bij dit merk geldt als bij geen ander: passen is kopen! Dus we zoeken uw hulp bij het vinden van een perfecte slogan. Welke Nederlandse tekst zou u nou over de (krijt-)streep halen?

Deel uw inzending op onze Facebook pagina, op Instagram of Twitter (met #Zwartjesvan1883 en #SamuelHubbard) of stuur ons een mail. En maak kans op een paar van deze sneakers met zakelijke look naar keuze uit onze collectie.

Hoe groter het bereik van uw inzending, hoe meer kans! Dus als u de prijsvraag deelt op uw social media, telt dat ook mee.

Voorwaarden
Insturen kan tot 30 maart 2019. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product. Wij beoordelen de inzendingen op originaliteit en creativiteit. Uw ingezonden materiaal kan gebruikt worden voor promotie van Zwartjes van 1883. Laat de winnaar binnen twee weken na de uitslag niets van zich horen, dan kunnen wij de prijs aan een volgende mededinger vergeven.


  • Al 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online