Categorieën
Uw filters
Terug

Win Aigle luxe rubberlaarzen

Met deze laarzen loopt u uw hond of stappenteller eruit, geschikt voor eindeloze boswandelingen, een dag werk in de modder of ruw terrein.

Aigle rubberlaarzen Parcours 2Het Franse Aigle heeft zich sinds 1853 toegelegd op handgemaakte rubberlaarzen en staat voor duurzame regenlaarzen van topkwaliteit. De Parcours 2 verbergt een uniek antischok systeem in de zool en is geschikt voor dames en heren.Bekijk hier ons Aigle aanbod.

Win deze rubberlaarzen
Hoe kunt u zo'n paar Parcours 2 laarzen t.w.v. 139,95 euro winnen? Dat is heel simpel, we horen graag uw plannen met deze superboots! Gaat u uw hond uitputten, uw stappenteller op hol brengen of staat er een bijzondere wandeling in de agenda? Het meest bijzondere verhaal, of de mooiste foto, verdient deze laarzen.

Insturen kan tot 15 december naar ons vaste adres info@zwartjes.nl of via Facebook Messenger.

Voorwaarden
Insturen kan tot 15 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product. Wij beoordelen de inzendingen op originaliteit en creativiteit. Uw ingezonden materiaal kan gebruikt worden voor promotie van Zwartjes van 1883. Laat de winnaar binnen twee weken na de uitslag niets van zich horen, dan kunnen wij de prijs aan een volgende mededinger vergeven.
  • Al 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online