Categorieën
Uw filters
Terug

Crockett & Jones dagen

Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei houden we Crockett & Jones dagen op de Utrechtsestraat.

Eind mei mogen we Mark Fisher van Crockett & Jones in onze winkel op de Utrechtsestraat verwelkomen.
Crockett and Jones Special dagen
Dit speciale event is een must voor de fans van Crockett & Jones en voor liefhebbers van mooie herenschoenen in het algemeen. 

Bij Zwartjes van 1883 vindt u normaal al de grootste collectie Crockett & Jones modellen, maar tijdens dit evenement is de keuze nog veel groter.

Special Orders
Naast het direct kunnen kiezen en passen van eindeloos veel modellen uit de Main Collection en de exclusieve Hand Grade Collection, is dit het juiste moment om een Special Order te plaatsen.

Normaal kunt u bij ons al deze zogenaamde specials bestellen in de winkel. Maar stelt u zich voor dat u nu bij de bestelling van uw unieke paar nóg meer modellen op diverse leesten kunt passen. Naast al die voorbeelden, kunt u ook kiezen uit de mooiste soorten kalfsleer, grain of suède. 

Ook de zool, leer of rubber en de kleur van de voering kunt u bepalen. Wilt u graag een storm welt? Perfect passende schoenspanners? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Voor een indicatie van de prijs, die natuurlijk sterk afhangt van uw keuzes en de gewenste materialen, kunt u aanhouden dat de Special Orders beginnen bij 695,- euro en kunnen oplopen tot ongeveer 1000,- euro.

Passen en kiezen
Om u te adviseren bij de keuzes en te helpen bij het doorpassen zullen wij en de expert van Crockett & Jones u bijstaan. Hij is natuurlijk dé specialist op het gebied van materialen en modellen. 


Kortom, zoekt u een uniek paar of juist een vervanging voor een favoriet paar Crockett & Jones schoenen dat u niet meer kunt vinden? Wilt u graag eens instappen in Crockett & Jones, maar weet u niet goed welk model of welke leest u het beste past? Of wilt u zich even onderdompelen in het ambacht van Britse schoenmakers? Dan zien we u graag!
  • Al 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online