Categorieën
Uw filters
Terug

Schoenonderhoud service

Abonnement voor onderhoud van uw schoenen. Verlengt de levensduur van uw schoenen en houdt ze mooi.

In ons drukke bestaan is vaak weinig tijd voor goed onderhoud van schoenen. De juiste zorg verlengt echter de levensduur van de schoenen aanzienlijk en iedereen onderkent wel het belang van mooie gepoetste schoenen. Maar niet iedereen is een poetsfreak en Zwartjes van 1883 kan u op dit vlak 'ontzorgen'.

Wij als schoen-specialist bieden u nu de mogelijkheid om op professionele wijze het onderhoud te laten verzorgen. Het enige dat u hoeft te doen is onze stempelkaart in onze winkel op de Utrechtsestraat aan te schaffen en uw schoenen bij ons achter te laten. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart naar beneden kunt kijken.

Op de kaart kunt u vijf* uitgebreide onderhoudsbeurten laten afstempelen. U levert uw schoenen in, wij brengen ze weer in topconditie.* het is mogelijk dat onze medewerkers hiervan afwijken in geval van meer dan gemiddeld onderhoud.

Zelf aan de slag? Bekijk dan onze schoenpoets-tutorial voor de juiste werkwijze:
 


  • Ruim 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online

Om u de beste gebruikerservaring te bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.