Categorieën
Terug

Verbouwing

Werk aan de winkel: we gaan beide winkels grondig verbouwen. Lees verder voor details en planning!

Gelderlandplein
Vanaf 31 juli is deze winkel een maand lang gesloten, waarbij we het hele interieur grondig onder handen zullen nemen. Tijdens die periode kunt u natuurlijk bij ons terecht voor herenschoenen in de winkel op de Utrechtsestraat. U kunt ook bestellen in de webshop en na bevestiging uw bestelling ophalen in de Utrechtsestraat of bij ons tijdelijke pick-up point op het Gelderlandplein. Zonder verzendkosten uiteraard!

English vershion
Shoe shop Zwartjes van 1883 is working on a spectacular redesign. Starting July 31st until September 2nd the Gelderlandplein shop will be closed, however the Utrechtsestraat shop will remain open and a temporary webshop pick-up point will be set up at the store entrance.Utrechtsestraat
Onze winkel op de Utrechtsestraat, gevestigd in drie historische panden en gebouwd op palen, moet opnieuw worden gefundeerd. Dat betekent dat wij tijdelijk teruggaan van 3 naar 2 panden en de damescollectie is verhuisd naar onze winkel op het Gelderlandplein.

Na de funderingswerkzaamheden, die voor u ongemerkt onder de grond plaatsvinden, zullen wij begin 2018 het interieur van de winkel vernieuwen. Op de artist impressions kunt u alvast zien hoe de nieuwe herenwinkel er dan uit zal komen te zien.