Categorieën
Uw filters
Terug

Magnanni Event 19-21 okt.

Van 19 tot 21 oktober organiseert Zwartjes van 1883 in samenwerking met Magnanni een bijzonder evenement.

Ieder jaar organiseert Zwartjes van 1883 in samenwerking met Magnanni een uniek evenement: de Magnanni Special dagen. 

Drie dagen lang zullen de meesterschoenmakers van dit vooraanstaande Spaanse schoenmerk in onze winkels aanwezig zijn om uw nieuwe schoenen (en riem!) in de kleuren van uw keuze te realiseren. 

De specialisten van Magnanni uit Almansa delen graag hun kennis en expertise met u. Kom een kijkje nemen in de keuken van deze kleurkunstenaars en zie hoe een blanco, ongekleurde schoen of riem wordt voorzien van een unieke vlamtekening. Tijdens deze dagen bent u in de gelegenheid om, naast de standaard modellen uit onze collectie, ook bijzondere exemplaren aan te schaffen. 

Handpainting MagnanniMagnanni beschilderde schoenen

Hoe werkt het?Wat kost het?
De specials hebben een vaste prijs van 499,- euro voor de schoenen inclusief bijpassende riem in kleur.
Dit jaar kunt u voor het eerst ook sneakers bestellen, die zijn 399,- euro, zonder riem.

Hiernaast kunt u tijdens het event bijzondere modellen van Magnanni aanschaffen, voor speciale event-prijzen.

Meesterwerk
Dit unieke evenement noemt Magnanni zelf  “Maestro de Líneas” - de meesters van de schoenen verbinden zich met een meesterschilder: Paulino Ruano. Niet alleen kunt u uw paar in kleur laten finishen door Magnanni mede-eigenaar Miguel Blanco, maar er is een unieke mogelijkheid om schoenen ook te laten beschilderen met een eigen ontwerp.

In het filmpje hieronder ziet u een impressie, ondanks de rappe Spaanse voertaal zeggen de beelden hopelijk genoeg: dit is een uitzonderlijke kans om vakmensen aan het werk te zien, vragen te stellen en misschien zelf wel iets heel persoonlijks op een schoen te laten verwerken.

Denk aan unieke trouwschoenen, veel stellen kiezen ervoor om namen en datum vast te leggen. Maar in overleg kunnen we personen, dieren, hobby's, plaatsen en nog veel meer laten schilderen op uw Magnanni-schoenen. Kijk voor een impressie van het veelzijdige werk van Paulino Ruano op zijn Facebook pagina.Wij begroeten u graag op: 
Donderdag 19 en vrijdag 20 oktober: Utrechtsestraat 123
Zaterdag 21 oktober: Winkelcentrum Gelderlandplein

Komt u? Meer foto's en nieuws zien? Op onze Facebook Event pagina vindt u meer.