Categorieën
Uw filters
Terug

Magnanni Event

Elk jaar organiseert Zwartjes van 1883 in samenwerking met Magnanni een bijzonder evenement.

Elk jaar mogen houden wij met gepaste trots en veel plezier de Magnanni Special dagen. Wij zijn van oudsher een Magnanni specialist, met standaard al de grootste collectie van Nederland.

In 2019 vielen de Magnannidagen in april, wilt u graag op de hoogte gehouden worden wanneer de volgende dagen gepland gaan worden? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op onze homepage.

Drie dagen lang zijn de meesterschoenmakers van dit vooraanstaande Spaanse schoenmerk in onze winkels aanwezig om uw nieuwe schoenen (en riem!) in de kleuren van uw keuze te realiseren. 

De specialisten van Magnanni uit Almansa delen graag hun kennis en expertise met u. Kom een kijkje nemen in de keuken van deze kleurkunstenaars en zie hoe een blanco, ongekleurde schoen of riem wordt voorzien van een unieke vlamtekening. Tijdens deze dagen bent u in de gelegenheid om, naast de standaard modellen uit onze collectie, ook bijzondere exemplaren aan te schaffen.  

Hoe werkt het?Wat kost het?
De specials hadden in 2019 tijdens het event een vaste prijs van 499,95 euro voor de schoenen inclusief bijpassende riem in kleur.
U kunt ook sneakers bestellen, die zijn 399,95 euro, en komen zonder riem. Tijdens het event zijn er ook schoenen in exotische materialen om uit te kiezen. Ook buiten de evenement-dagen kunt u bij ons specials bestellen. Vraagt u daarnaar in de winkel, dan helpen we graag met passen en kiezen.

Meesterwerk
Dit unieke evenement noemt Magnanni zelf  “Maestro de Líneas” - de meesters van de schoenen verbinden zich met een meesterschilder: Paulino Ruano. Niet alleen kunt u uw paar in kleur laten finishen door Magnanni-experts, maar er is een unieke mogelijkheid om schoenen ook te laten beschilderen met een eigen ontwerp. Bekijk in de winkel de voorbeelden en zie hem aan het werk tijdens het beschilderen.

In het filmpje hieronder ziet u een impressie, ondanks de rappe Spaanse voertaal zeggen de beelden hopelijk genoeg: dit is een uitzonderlijke kans om vakmensen aan het werk te zien, vragen te stellen en misschien zelf wel iets heel persoonlijks op een schoen te laten verwerken.

Denk aan unieke trouwschoenen, veel stellen kiezen ervoor om namen en datum vast te leggen. Maar in overleg kunnen we personen, dieren, hobby's, plaatsen en nog veel meer laten schilderen op uw Magnanni-schoenen. Kijk voor een impressie van het veelzijdige werk van Paulino Ruano op zijn Facebook pagina.

Ook buiten het event om is dit mogelijk, maar liggen de communicatielijnen iets lastiger. U kunt natuurlijk altijd vergelijkbare paren passen en een persoonlijk ontwerp bespreken. Vraag ernaar in de winkel!
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de data en bijzonderheden van het komende event?
Schrijft u zich dan in voor onze e-mail nieuwsbrief op de homepage.  • Al 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online

Om u de beste gebruikerservaring te bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.