Terug naar overzicht

Broekriem op maat

Bij een broekriem is de juiste lengte cruciaal. Daarom bieden we de service om deze op maat te maken.

Zwartjes van 1883 biedt een uitgebreid assortiment leren en suède broekriemen in verschillende kleuren en lengten. Onze collectie bestaat uit bijvoorbeeld riemen van Santoni, Magnanni, Crockett and Jones, Stemar, Harris en ons private label. Zo bieden wij een riem voor iedere outfit en/of gelegenheid en uiteraard zoveel mogelijk in een overeenkomende kleur met uw schoenen. 

Minimale kleurverschillen vallen meestal niet op. De afstand tussen uw broekriem en uw schoenen is circa een meter. Maar een riem die echt afwijkt van de kleur van uw schoenen, wilt u in een zakelijke setting liever voorkomen. Bij Zwartjes van 1883 zorgen wij zoveel mogelijk dat kleurverschillen tussen beide minimaal zijn, dankzij ons grote assortiment riemen is dat vrijwel altijd haalbaar.

Bij zwarte schoenen geeft dat de minste problemen, want als de leersoort en stijl voldoende overeenkomen is een keuze snel gemaakt. Een subtiele zilverkleurige gesp combineert het beste met een pak. Een goudkleurige gesp heeft een meer casual uit-straling en wordt in de regel in een jeans of vrijetijdsbroek gedragen. 

Bij de aanschaf van een broekriem is de juiste lengte een onmisbaar detail. Ook hier geldt: ‘meten is weten’. Vanaf het derde, meestal het middelste gaatje meet u de afstand tot de plek op uw huidige riem waar de gesp door het leer vastzit (zie de onderstaande afbeelding). Deze lengte kunt u aan ons doorgeven als u uw nieuwe broekriem online wilt bestellen.



Alle broekriemen in ons het assortiment kunnen in de lengte ingekort worden. Met uitzondering van de broekriemen van Crockett and Jones. En de gevlochten riemen natuurlijk, maar die kunt u dan ook op elk punt vastgespen. In onze winkels bieden wij u de service om uw broekriem op maat te maken. Ook als u een gedragen riem, die u eerder bij ons heeft gekocht, in een later stadium op maat wilt laten maken, dan bent u van harte welkom. In de webshop kunt u volgens bovenstaand model de lengte doorgeven in het opmerkingenveld, dan maken we die riem voor u op maat.

Let op: een ingekorte riem is maatwerk en hierop gelden de herroepingsregels niet meer. Meet u dus zorgvuldig op en neem bij twijfel altijd contact op!

Wilt u het zelf proberen? Volg dan onze instructies:
 




Klik hier om onze collectie broekriemen online te bekijken.