Terug naar overzicht

Magnanni event 2021

4 september: Magnanni special event. Mis het niet!

Ontdek de prachtige herenschoenen van Magnanni! Bij Zwartjes van 1883 is Magnanni goed vertegenwoordigd. We hebben nauwe banden met het merk, wat bijvoorbeeld tot uiting komt in de speciale collecties die ze voor ons ontwerpen.

Op zaterdag 4 september 2021 houden we een Magnanni Special Event. Met de vertegenwoordiger van het merk in Nederland, zetten we onze winkel op de Utrechtsestraat helemaal in het teken van dit Spaanse merk.Specials

Wij geven op het event graag uitleg, advies en delen onze passie. En u kunt zogenaamde specials bestellen, Magnanni schoenen uitgevoerd naar persoonlijke wens. Neem kleuren, ontwerpen, stijlen door en kom zo tot een uniek, eigen model. Op de Magnanni dagen gelden vaste, scherpe prijzen voor een special-paar, met riem. En doordat u het ter plekke zelf kunt overleggen, de blanco modellen kunt doorpassen en alle kleuren en opties op een rij ziet, is het bestellen van een special extra gemakkelijk.

U kunt het hele jaar door bij ons specials bestellen, maar dan bent u beperkt tot de modellen in onze winkel.Wie op Magnanni's wil trouwen moet zeker even langskomen! Zonder meerprijs kunt u letters en cijfers laten ingraveren in de schoen, zoals een datum, initialen, of wat u maar wilt.

Wat kost zo'n special paar?
Voor deze MTO special paren rekenen we de volgende prijzen:

Event paar met handfinish naar keuze (incl. riem): € 599,95
Kiest u voor een paar met 'Artesano zool' (incl. riem): € 629,95


Maar natuurlijk iedere fan van het merk en van mooie herenschoenen kan deze kans eigenlijk niet voorbij laten gaan. Want de ruime Magnanni keuze is die dag nóg groter!

Niets missen? Abonneer op onze nieuwsbrief via de link onderaan deze pagina voor de laatste updates.