Terug naar overzicht

Arche event 2021

Van 23 tot en met 26 september houden we een groot Arche evenement

Arche Event 2021

Save the date!


Van 23 - 26 september 2021 is er een uniek Arche event in onze winkel op het Gelderlandplein! Bekijk de nieuwe herfst/winter-collectie en bestel uit de gehele Arche voorraad!

We zullen hier en in onze nieuwsbrief updates plaatsen en houden uiteraard de dan geldende richtlijnen aan.

Arche

Het merk Arche behoeft bijna geen introductie meer. Deze Franse firma weet als geen ander loopcomfort te combineren met een uitgesproken eigen stijl. De vaak kleurrijke exemplaren in ongevoerd (nubuck)leer zijn voorzien van een soepel en verend natuurrubber onderwerk en zijn mede hierdoor niet seizoengebonden.

Kenmerkend voor deze schoenen is dat ze prima te combineren zijn met iedere kledingstijl en daarnaast een groot gevoel van vrijheid geven. Kortom, comfortabele, modieuze schoenen die het hele jaar door gedragen kunnen worden.

Bekijk onze vaste Arche collectie. De grootste collectie van het land, dus u bent altijd al bij ons aan het goede adres voor Arche schoenen.


  

Duizenden mogelijkheden

Wat maakt dit evenement nou zou speciaal? Buiten een feestelijk tintje en bijpassende hapjes, gaat het vooral om het unieke aanbod.
  1. Complete Arche voorraad
    We hebben dan niet alleen veel modellen staan die u ter plaatse kunt passen en kopen. Maar na het doorpassen kunt u - zonder extra kosten - ook uit de gehele fabrieksvoorraad van Arche bestellen. In een dag of 5 hebben we het artikel dan voor u in de winkel. We kunnen het dan ook naar u toesturen.

  2. Arche specials
    Zoekt u iets dat niet op voorraad is, dan is er zelfs de mogelijkheid een speciale bestelling te doen. De mogelijkheden zijn dan ongekend! Arche heeft zo'n 2.000 modellen per seizoen, in verschillende maten, materialen en kleuren, ontelbare opties. Zo'n speciale bestelling kost 20% extra, maar wordt wel gratis naar u toegezonden. Het duurt 6-8 weken om zo'n speciaal paar te maken.