Categorieën
Uw filters
Wie geen rommel heeft, hoeft niet veel op te ruimen.

Het klinkt misschien raar, maar het is wel een waarheid als een koe. Lang voordat het trendy werd hebben wij besloten om ons kleine steentje bij te dragen aan de toekomst van onze wereld.

Geen rommel kerstboodschapDoor bijna uitsluitend schoenen in te kopen die in Europa worden gemaakt, dragen wij bij aan de werkgelegenheid in Europa en aan de vermindering van uitstoot van CO2. Immers de schoenen worden lokaal geproduceerd en gemaakt van Europees leer. Dat scheelt veel transport en de EU regels ten aanzien van milieu en arbeidsomstandigheden zijn hier strenger dan in de rest van de wereld.

Bovendien wordt er door de veelal Italiaanse, Franse, Engelse en Spaanse fabrieken geproduceerd wat de markt vraagt, in de aantallen die ook nodig zijn in de markt. Daardoor ontstaan er geen gigantische overschotten, die uiteindelijk moeten worden gedumpt of vernietigd.

Zo kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook nog Kerst vieren in een leefbare wereld. Dit beleid was echter niet mogelijk geweest als u ons daar als vaste klant niet bij zou helpen, want deze keuze betekent wel een faire maar tegelijkertijd hogere prijs, zonder doorlopende acties en kortingen.

Toch merken wij dat wij hiermee op de goede weg zijn en willen u voor deze steun ook dit jaar weer, bedanken. Wij wensen u daarnaast hele prettige feestdagen en een zeer voorspoedig en gezond 2019.

Deze keuze voor minder maar beter betekent ook dat wij geen grote opruimingen meer zullen houden, wat er uiteindelijk aan laatste paren overblijft zal vanaf 27 december te zien zijn in onze beide winkels en in de webshop.
  • Al 135 jaar topkwaliteit
  • Grootste collectie zakelijke schoenen
  • Persoonlijke service online