Categorieën
Uw filters

Bestellen & Retourneren

ONLINE BESTELLEN
Op zwartjes.nl heeft u de mogelijkheid om alle schoenen en accessoires uit ons assortiment te bekijken en online te bestellen. Tijdens het bestelproces wordt u stap-voor-stap begeleid in de keuzes die u kunt maken. Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, ontvangt u een automatisch e-mailbericht ter bevestiging. Ontvangt u dit bericht niet binnen enkele uren na uw bestelling, neem dan even contact met ons op.

Op het moment dat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u nogmaals een e-mailbericht ter bevestiging. Uw bestelling zal vervolgens op korte termijn door onze vervoerder worden aangeboden op het door u opgegeven verzendadres.

Op het moment dat u een online bestelling doet op zwartjes.nl, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

PRIJZEN, BETAALMETHODEN EN VERZENDKOSTEN
Alle prijzen zijn vermeld in Euro’s, inclusief 21% BTW. U kunt uw bestelling betalen met een iDeal of een Master/Visa creditcard betaling. Bij creditcardbetalingen brengen wij € 7,50 additionele transactiekosten in rekening.

Bij bestellingen boven € 249,95, die naar een adres binnen Nederland worden verzonden, brengen wij u geen verzendkosten in rekening. Bij bestellingen onder € 249,95 bedraagt de bijdrage in de verzendkosten € 6,95.

Wilt u een bestelling plaatsen die u naar een adres buiten Nederland wilt laten verzenden en staat het land van uw keuze niet in de lijst? Neem dan contact met ons op via e-mail.

CONTACT
Heeft u vragen, kunt u niet vinden wat u zoekt of voldoet uw aankoop niet aan uw verwachtingen? Laat het ons weten. Wij komen samen ongetwijfeld tot een oplossing. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, op telefoonnummer 020 - 644 61 22 of door het contactformulier in te vullen.

RETOURNEREN
U heeft de mogelijkheid om uw bestelling zonder opgaaf van redenen binnen de wettelijke termijn van veertien dagen na ontvangst retour te sturen naar het onderstaande adres. Op het moment dat wij uw bestelling ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag terug via de bij aankoop gekozen betaalmethode op de door u gebruikte rekening.

U vindt het retourformulier bij uw aankoop, dit kunt u ingevuld bij uw retourzending voegen. De verzendkosten voor de retourzending zijn in dit geval voor uw rekening.

KLACHTEN
We raden u aan contact met ons op te nemen als u niet tevreden bent over onze producten of service. We komen er over het algemeen gelukkig samen wel uit. De Europese Unie biedt u een internationaal geschillenorgaan voor online aankopen, het Online Dispute Resolution-platform.

Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Nederland

IBAN NL42INGB0000001883
BTW-nr. NL 81.30.82.675.B01
K.v.K. Amsterdam 33009381

Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissements-Rechtbank in Amsterdam, op 24 Januari 1959, no. 15 Handelsregister Amsterdam no. 9381.