Santoni 11500 bruin
1211.20.8

Santoni
469 , 95

Donkerbruine mocassin instapper voor heren

Santoni 11500 bruin

469 , 95

Product omschrijving

Deze stijlvolle instapper van Santoni is een klassieke 'driving shoe', een soepele mocassin met zool voor extra duurzaamheid en grip. In donkerbruin suède en gevoerd met zacht leer, is dit de ultieme schoen om een Italiaans geïnspireerde casual look neer te zetten. Draag ze nonchalant onder een zakelijke outfit, of geef een jeans een mooie upgrade. Sokloos natuurlijk, om het zomerse, Dolce far Niente beeld compleet te maken! Houdt u er rekening mee dat Santoni vrij ruim valt en u misschien een maat kleiner moet bestellen als u het merk nog niet gepast heeft? Neemt u bij twijfel even contact met ons op.

Product info

  • Artikelnummer 1211.20.8
  • Materiaal Suède
  • Voetbed Vast
  • Type Driving shoe
  • Model Instapper
  • Merk Santoni
  • Kleur Bruin

Merk info

Santoni - Fatte a mano shoes

Het Italiaanse schoenmerk Santoni heeft zelfs de ware schoenliefhebber verbaasd met de ontwikkelingen die ze in de afgelopen veertig jaar in gang heeft gezet. In de fabriek in Macerata (provincie Le Marche) wordt vrijwel dagelijks een uiteenlopend aanbod aan bijzondere schoenen op ambachtelijke wijze vervaardigd. Het aanbod modellen aan Santoni schoenen is enorm. Van handgemaakte boots tot instappers en van sneakers tot gespschoenen. Kortom, Santoni shoes biedt voor ieder wat wils.

Karakteristiek voor Santoni schoenen is de verfijning van de leestvormen. Daarnaast wordt het overgrote deel van de collectie voorzien van een unieke handfinish. Hierdoor valt ieder paar onder de noemer one of a kind. Dat bewijst dat deze Italianen de authentieke techniek van het handmatig kleuren in combinatie met de esthetische vormgeving van schoenen als geen ander verstaan. Daarmee heeft Santoni op de gevestigde merken een groot marktaandeel veroverd.

Santoni bij Zwartjes van 1883

Bij Zwartjes van 1883 begrijpen wij als geen ander dat het verfijnen van de details de schoenen maken of breken. Vandaar dat wij het leeuwendeel van de collectie laten vervaardigden volgens onze eigen specificaties en wensen. Dit betekent in de meeste gevallen dat een bestaand model wordt uitgevoerd in een andere leersoort, kleurcombinatie of maakwijze. Ook kan het zijn dat de schoenen zijn voorzien van een van de standaard afwijkend onderwerk, bijvoorbeeld een leren zool in plaats van een rubber zool of juist vice versa.

Daarnaast onderscheiden onze modellen zich omdat wij hebben gekozen om ieder paar te laten voorzien van honderd procent naturel ongeverfde kalfsleren binnenvoeringen. Een onmisbaar detail dat ervoor zorgt dat de vochtopname tijdens het dragen beter wordt gereguleerd. Een belangrijk ijkpunt is dat ieder model een meerwaarde moet geven waardoor u als drager graag bij Zwartjes van 1883 uw Santoni schoenen komt kopen. Bij Zwartjes van 1883 in Amsterdam presenteren wij u een Santoni collectie die u nergens anders zult tegenkomen.

Bestel info

Bestellen
Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen, ontvangt u een automatisch e-mailbericht ter bevestiging.
Ontvangt u dit bericht niet binnen enkele uren na uw bestelling, neem dan even contact met ons op.
Binnen drie werkdagen ontvangt u een verzendbericht van PostNL met track & trace informatie.

Ophalen in de winkel / Click&Collect
Dit is altijd gratis, wacht u wel op onze bevestiging dat uw bestelling daar ook voor u klaar staat.

Wilt u na het bestellen nog iets doorgeven of wijzigen, laten inpakken of een riem op maat laten maken? Neem dan snel contact op.


Suggesties

Misschien ook interessant

Mephisto algoras 9860 Mephisto algoras 9860
Mephisto algoras 9860
199 , 95
Overschoenen overschoen 1900
Exclusief merken Magnanni 24402-594 cemnt Magnanni 24402-594 cemnt
Exclusief merken Magnanni 24402-544 casto Magnanni 24402-544 casto
Exclusief merken Calzoleria Fiorentina 35115 Calzoleria Fiorentina 35115
Exclusief merken Calzoleria Fiorentina 35102 olivia Calzoleria Fiorentina 35102 olivia
Outlet 40972 vlecht Outlet 40972 vlecht
Outlet 40972 vlecht
149 , 00 259 , 95
Exclusief merken Calzoleria Fiorentina 35102 jeans. Calzoleria Fiorentina 35102 jeans.
Indicatie winkelvoorraad
Bekijk de actuele voorraad van dit artikel.
Selecteer een maat: