Terug naar overzicht

Exclusief: shoe fittings

Maak een afspraak voor persoonlijke service in alle rust en ruimte

Wat?


We reserveren een uur voor u, waarin u op uw gemak en ongehaast kunt passen, vragen en vergelijken. We hebben zelfs een omkleedruimte in onze winkel op de Utrechtsestraat, dus u kunt de schoenen desgewenst onder de juiste kleding beoordelen. U kunt bij ons ook een eventuele riem meteen op maat laten maken.

Hoe?

Mail of bel ons voor een afspraak, u kunt direct met de winkel bellen waar u graag heen wilt. Of neem via de site contact op. 
We zullen u vragen naar uw wensen, of we alvast wat klaar kunnen zetten en nemen de mogelijkheden door.

Wilt u echt de winkel voor uzelf hebben? Zelfs dat kan, we kunnen in overleg voor u ook buiten de openingstijden, zoals op maandagochtend, een afspraak plannen. Vraag naar de mogelijkheden!

Passen op afspraak   Schoen passen

Voor wie?


Rust en ruimte
Voor diegenen die graag in alle rust en met de nodige afstand schoenen willen kopen. Samen kunnen we de rustigste momenten pakken, we zetten de gewenste schoenen voor u klaar en met minimaal contact kunt u veilig slagen. Perfect voor deze groep is de maandagochtend, dan heeft u de winkel op het Gelderlandplein helemaal voor uzelf.

Bruidegom
Misschien wel het meest bijzondere paar schoenen dat u aanschaft, de trouwschoenen. En waarom zou u daar geen tijd voor uittrekken? Eventueel samen met uw partner of de best man, zo nodig meerdere best men. Of maak er een bijzonder (schoon)vader-zoon moment van. Als de trouwkleding al is uitgekozen, dan neemt u dat het liefst mee, voor een perfect totaalbeeld.

Speciale gelegenheid
Of u nu op een black tie event of een eerste sollicitatie moet komen, een beetje hulp met de keuze van de perfecte schoen is nooit weg. Onze experts weten als geen ander hoe u het meest uit uw budget kunt halen. Wij kraken de dress-code en zorgen dat u er perfect bijloopt.

Lastige maten
Heeft u wat extra hulp nodig bij het passen, misschien al een paar keer (online) mis geschoten? Met verschillende breedtematen, leestvormen en het oog van de ervaren expert, kunnen wij ervoor zorgen dat u de perfecte match voor uw voeten zult vinden. U kunt zelfs semi maatwerk voor een heel redelijke prijs met ons doornemen, zodat er bijna geen maatprobleem is waar we niet mee uit de voeten kunnen!

Groepen
Bent u met een groepje, bijvoorbeeld collega’s, een team, of gewoon een paar vrienden met een gemeenschappelijke schoen-missie? Dan is dit een ideale gelegenheid om samen binnen te stappen!

Upgrade
Of u nu een nieuwe baan begint, een promotie binnen heeft gehaald of heel ander werk gaat doen. Dan kan het zijn dat u de kam door uw garderobe wilt halen. Ook als u misschien juist gaat stoppen met werken en op zoek gaat naar fijne, comfortabele schoenen. Heeft u de schoenenkast grondig opgeruimd en zoekt u nieuwe, duurzame modellen? We helpen graag.

Anti-shopper
Is winkelen voor u een moetje, heeft u er te weinig tijd of zin voor? We kunnen in overleg met u al een aantal paren klaarzetten. Als u het type passen, betalen en wegwezen bent, dan komen we u graag tegemoet!