Terug naar overzicht

Super Trunk Show Amsterdam

Na Londen en Stockholm, was op 7 maart 2020 Amsterdam aan de beurt voor hét schoenevenement van het jaar.

Georganiseerd door The ShoeCare-Shop en de Shoegazing blog, voor het eerst in Nederland.

Voor liefhebbers van mooie schoenen was dit een unieke kans om Europese topmerken op één plek te zien. Wij namen de mooiste modellen van Santoni, Magnanni, Crockett and Jones en Van Bommel mee. 

Maar er was veel meer te bewonderen, zoals Arturo, Bridlen, Patrick Frei, Skolyx/TLB Mallorca, Sons of Henrey, The Hand/Edward Green, Amidé Hadelin, Besnard La Haye, Dumco, NEW TAILOR, Saphir Medaille d’Or, The ShoeCare-Shop, YVRA. Al met al een bijeenkomst van gelijkgestemde schoenfanaten die zijn gelijke niet kent. Met live demonstraties, kennisoverdracht en heel veel prachtige schoenen.



NK Schoenpoetsen

Alsof dat nog niet genoeg is, vond er ook NK Schoenpoetsen plaats, waar de drie finalisten een Magnanni schoen tot ongekende hoogglans brachten.

  

Uit vele kandidaten waren drie finalisten gekozen. Die ter plaatse elk een Magnanni schoen tot hoogglans mochten brengen. De overtuigende winnaar, Theo Frijn, mocht een paar Magnanni bij ons in de winkel komen uitzoeken. We hebben hem toen gelijk eens nader aan de tand gevoeld, over hoe je nou zo'n perfecte hoogglans poetsbeurt voor elkaar krijgt. Lees het in het artikel over de perfecte spit shine.